I Love Fashion

A divat világa

Cipős alapszabályok nyárra

Minden szezonnak meg vannak a meghatározó fazonjai. Idén nyáron a parafa mánia mellett a tengerész és a kövekkel díszített lapos talpú szandálok lesznek a legdivatosabbak.

Gyöngyök, kövek, ékszerek

Az egészen vékony talpú szandálok új generációja a boka körüli csat és a lábujj között futó vékony pánt. A finom kidolgozású szandálok általában gazdagon díszítettek. Kövek, gyöngyök, strasszok futnak a boka körül, vagy a lábujj közötti pánton.

Színes talpak

A parafa talpak világában az egyik leglátványosabb újítás a színes, mintás talpak. A kockástól a csíkoson át az elmosódott mintákig mindenféle variációval találkozhatsz.

Tengerész

A tengerész három alap színe a piros-fehér-kék. Ezekben a színösszeállításokban többféle fazonnal is találkozhatsz, melyek remekül passzolnak a tengerész stílusú ruhákhoz, ami újra nagy divat lesz a nyáron.

Magas sarkak

A nyári szandálok között az idei szezonban vagy a teljesen lapos, vagy a nagyon magas sarkak dominálnak. A vastag talp és magas sarok is jellegzetes.


Bikini trendek 2011

Már csak pár hét, és végre itt a várva várt strandszezon. A legújabb kollekciók izgalmas és szexi fazonokat tartogatnak. Beszerezted már a legújabb bikinidet?

Monokini változatok

Ha valami igazán látványos fürdőruhára pályázol, akkor mindenképp egy monokinit válassz. A hasi résznél összefogott, a derekat teljesen szabadon hagyó fazon remekül kiemeli a karcsú sziluettet.


Victoria’s Secret

Pánt nélkül

A bikinik között egyre több pánt nélküli fazonnal találkozhatunk. A push up modellek előnyösebben formázzák a kebleket.


Victoria’s Secret

A vadon dívái

A tigris-, párduc- és zebramintás bikinik minden évben nagy sikert aratnak. Íme, a legújabb fazonok.


Victoria’s Secret

Aranyló fények

Az idei szezon egyik meghatározó színe az arany lesz. A strandokon és tengerpartokon csillogó hableányként tündökölhetsz egy arany fürdőruhában.


Victoria’s Secret

Romantikus fazonok

Ha valami igazán nőiesre vágysz, akkor a különleges fazonú bikiniket, vagy a virágmintás, illetve gyöngyökkel díszített fazonokat ajánljuk a figyelmedbe. A kiegészítőkre és az ékszerekre is fektess nagy hangsúlyt, hogy mindig tökéletes legyen az összkép.


Mini overallok nyárra

Kényelmes, lenge és jópofa viselet a mini overall, amely igen divatos lesz idén nyáron. Pánt nélküli, rézsútos szabású, fodros, gumis derekú és megkötős fazonok közül válogathatsz.

Mutasd a vállad!

A kis nyári overallok között a rézsútos fazonok képviselik a nőiesebb vonulatot. A virágminták és fodrok csinosabbá teszik az amúgy lezser viseletet. A kedvenc overallodat lapos talpú szandállal és magas sarkú cipőkkel is hordhatod.


Next

Akkor jó, ha buggyos!

A mini overallok között a buggyosabb fazonokat általában pánt nélküli felsőrésszel kombinálják, melyek már a lezserebb stílust képviselik. Övvel vagy kendővel teheted látványosabbá az összhatást.

Pamut, farmer és jersey

Anyagok tekintetében is nagy a választék. A legkényelmesebb természetesen a pamut, a leglátványosabb a farmer, a legelegánsabb pedig a jersey. A megkötős fazonok vitathatatlanul a legcsinosabbak.

Alkalmi viselet

Mivel az overall a nyár nagy slágere lesz, természetesen elegánsabb darabok is kikerültek a tervezők kezei alól. Mivel egy elit partin nem illik sortban megjeleni, ezért az alkalmi overallok hosszú nadrágrésszel készültek.

Hordd övvel

Ha már a hosszú overalloknál tartunk, akkor itt is megannyi stílus és fazon közül válogathatsz. A pánt nélküli a legnépszerűbb, melyet övvel és egyéb kiegészítőkkel még csinosabbá tehetsz.


Nyári ruhák csíkos kivitelben

Ha nyár, akkor mini ruha. Minden nő ruhásszekrényében legalább egy tucat megtalálható belőle. Az idei szezon új kollekciói csíkos fazonokkal kápráztatnak el bennünket.

Strandra fel!

Tengerpart, Balaton, vagy egy budapesti strand? Mit számít, a lényeg, hogy laza, és lehetőleg csíkos mini ruhában flangálj a vízparton, mivel beköszöntött a csíkos ruhák divatja.


H&M

Keresztbe, vagy hosszába?

Valójában, édes mindegy, hiszen mindenféle változat ugyanolyan divatos. A keresztbe csíkos fazonokkal azonban vigyázz, mert szélesíthetik az alakot.


Mango

Aquatic

A kék szín dominanciája különféle színekkel keveredve, ez az aquatic. Látványos és élénk kékek kavalkádja jelenik meg a nyári ruhákon.


Mango

Tengerész

A tengerész stílus szinte minden évben nagy sláger. Nem is csoda, hiszen vidám és jópofa ruhák alkothatók a kék-fehér kombinációból, és az elengedhetetlen zsinór megkötők és díszek is fontos stílusjegyek.


Mango

Kislányos

A pamut ruhák nagyon kényelmesek, de valamelyest kislányos benyomást keltenek. Ha szereted a fiatalos stílust, akkor válassz egy fodros szegéllyel díszített mini ruhát, vagy egy farmer szoknya résszel kombinált darabot.

Maxi trend

A hosszú, egészen a földig érő ruhák alkotják a maxi trendet. A tavalyi évhez hasonlóan újra felbukkantak a keleti motívumok, illetve a vékony farmer ruhák lesznek a nyár nagy slágerei.

Pánt nélkül

A pánt nélküli ruhák általában húzott felsőrésszel készülnek, és vagy a mell alatt, vagy a deréknál öv választja el a bő alsórésztől. A vékony farmeranyagból készült ruhák lengék és kényelmesek.


Mango

Pasztellszínek

A barack, a világoskék árnyalatok pasztell színvilága adja az alapot ezeknek a ruháknak. A minta gyakran élesen elüt az alapszíntől, hogy a kontúrhatás által jobban kiemelkedjenek a minták.


Mango

Fodrok és csipkeszegély

A klasszikus maxi ruhák a vékony vállpántos, fodros fazonok. A csipkeszegélyek már a romantikus irányvonalat képviselik, ezáltal még nőiesebb látványt nyújtanak.


Mango

A Kelet varázsa

A gazdagon díszített, kacskaringós, indás, vagy szimmetrikus motívumokkal díszített ruhák a keleti hatást idézik. A hófehér, nyakékkel díszített ruha pedig a maga egyszerűségében az elegáns stílust jelképezi.


Mango

A nyár legjobb kiegészítői

A nyári szezon kiegészítői között fontos szerep jutott a különféle kalapoknak, a kis horgolt mellényeknek és a méretes kézitáskáknak.

Méretes darabok

Az idei nyárhoz hozzátatoznak a jókora méretű táskák, melyekben minden női kacat remekül elfér. A színek és a minták vidámak, ezáltal feldobják akár az egyszínű öltözetet is.


Guess

Horgolt, farmer és virágmintás

A kis, vékony mellények is fontos kiegészítői az idei szezonnak. Stílusban és színben is hozzáadnak valami újat az öltözethez.


Guess

Vászon vagy farmer?

A kalapok között találhatsz kis és széles karimájú, farmer és vászon darabokat is. A farmer kalap jól mutat lazább öltözetek kiegészítőjeként, a vászon inkább romantikusabb nyári ruhákhoz passzol. Virágmintás nyári ruhához is bátran válassz egy kedvedre való kalapot.

Mutasd a válladat!

A szexi fölsők mindig mutatnak valamit a női bájakból. Vagy a karcsú derekat emelik ki, vagy a női bájakra hívják fel a figyelmet, vagy a gömbölyű vállakat mutatják meg. Idén a vállakra esett a választás, ezért aztán se szeri-se száma a féloldalas, vagy nyakba kötős fazonoknak.

Csak lezseren!

A hétköznapi viseleteknél mindig fő szempontot jelent a kényelem. A lezser nadrágok egy csíkos pólóval, és egy nagy kézitáskával tökéletes összeállítások. Az egyszerű farmer sortot pedig egy színes kendővel dobhatod fel.

Vászon vagy farmer?

A táska a kiegészítők királynője. Egy jól kiválasztott táska nem csak harmonikusan illeszkedik a többi ruhadarabhoz, hanem szinte önmagában is öltöztet.

Vászon, farmer és fonott válltáskák

A nyári táskák legjellemzőbb anyaga a vászon, a farmer, illetve a fonott táskák is tipikusan a nyárhoz köthetők. Idén a színes minták, a csipkék, és különféle díszítések teszik egyedivé ezeket a fazonokat.


Next

Vidám színek

Az élénk narancs, a zöld, a lila és kék színek igazi nyári hangulatot kölcsönöznek bármilyen kiegészítőnek. Ha szeretnéd feldobni az öltözetedet, akkor mindenképp élénk színű táskát válassz hozzá.


Next

Virágminták

A virágmintás táskák nagyon látványos kiegészítők, éppen ezért visszafogott, vagy pasztell ruhához, de mindenképen egyszínű öltözethez válaszd.


next

Rojtok és díszek

Egy kicsit lezserebb vizekre evezünk. A rojtos bőr táskák a hippi lányok kedvencei. A mintás és csipkés táskák a hétköznapi viseletek alap darabjai. Kényelmes és strapabíró fazonok, amelyekbe méretüknél fogva, még minden bele is fér.


Next

Horgolt fazonok

Az idei szezon nagy slágerei a horgolt ruhák mellet természetesen a horgolt táskák lesznek. A romantikus stílus képviselői nyári ruhákhoz éppúgy passzolnak, mint egy lezserebb öltözethez.


Next


Napszemüveg körkép

A szezon legújabb napszemüvegei erősen retro hatást képviselnek. Az évek óta töretlen Aviator stílus mellett a 60-as és a 80-as évek keretei is visszatértek.

Retro elegancia

Ezeknek az új szemüvegkeretnek kecses és leplezetlenül divatos vonalai kölcsönöznek semmihez sem fogható egyéniséget. A merész, mégis klasszikus formát a vastag szár fémbetétek teszik látványosabbá, mindez így együtt új dimenzióba helyezi e modellek összhatását.


Vogue

A 80-as évek

A lágy ívekkel megrajzolt, széles modellek megtervezésekor a 80-as évek mindent elsöprő elevensége és túlzásoktól sem mentes divatja szolgált mintaként. A széles keret és a keskeny szárak kontrasztját tovább erősítik a keret széleinek fémberakásai, így jön létre az eredeti és elegáns összhatás.


Vogue

A 60-as évek

Mintha csak egy 1960-as évekbeli reklámból kerültek volna ide, ezek az új női Ray-Ban napszemüvegek, visszahozva azoknak az időknek a "Vagabond"-ját.


Ray-Ban

Aviator 2011

A Ray-Ban legenda 1937-ben, az egyedülálló fém “Aviator” modellel indult útjára, válaszul az amerikai Légierő igényére, egy új típusú szemüvegre, mely amellett, hogy megvédi viselőjét a nagy magasságokban lévő erős fénytől, tökéletes látványt is biztosít. Az 1950-es évek óta a Ray-Ban csúcstechnológiájú szemüvegből divat-kiegészítővé nőtte ki magát – a megjelenésekor a hollywoodi filmsztárok alapvető kiegészítőjének számított.


Ray-Ban

Díszített és egyedi keretek

Elegáns stílust képviselő napszemüvegek jól illenek az idei nyár nőies kollekcióihoz. Az apró ékkövekkel kirakott, finom kidolgozású keretek és díszítések egyedivé tesznek minden napszemüveget.


Next


Szexi és romantikus strandruhák

A beach style már évek óta külön kategóriát képvisel a divatszakmában. A bikini csodák mellett rendre ott vannak a különleges strandruhák, papucsok, táskák, és egyéb kiegészítők is.

Pasztellben

A barack, mályva és lila árnyalatok külön-külön, de együtt is remekül mutatnak, mondjuk egy bikinin, vagy strandruhán. Mintás bikinihez válassz egyszínű ruhát, egyszínűhöz pedig mintásat. Így tökéletes lesz az összhatás.


Next

Kendő vagy szoknya?

Ez örök dilemma a strand divatban. Idén nem kell annyit vívódnod, hogy melyiket válaszd, mert mindkettő ugyanolyan divatos. Figyelj arra, hogy színben passzoljon a bikiniddel!


Next

Csipkés és lenge

Csipkés mellény vagy áttetsző, lenge ruha? Bármelyiket választhatod, mindkettő szexi és egyedi. Ezek a kiegészítők a legjobban hófehér bikinivel mutatnak, de nyugodtan felveheted színes, vagy mintás bikinihez is.


Next

Hosszú ruhák és fonott táskák

A hosszú szoknya, a pánt nélküli ruha, vagy a rövid ujjú fazonok már a visszafogott nőies stílust képviselik. Ha szeretnéd a hófehér ruhádat feldobni valamivel, akkor válassz hozzá egy fonott kézitáskát.


Next

Fodrosban

A fodros bikinik mellett természetesen ott vannak a fodros tankinik, kis ruhák, és mindenféle fodros kiegészítő. Válogass kedvedre!


Next

Pink és lila

Látványos kombinációk. A pasztell változatok mellett az erősebb árnyalatok is az idei szezon vezető színei közé tartoznak. Ha kedveled a testhez álló fazont, akkor bújj egy tankinibe, ha inkább valami lengére vágysz, akkor válassz egy buggyos miniruhát.

Tetőtől talpig fehérben

Nyáron a legpraktikusabb viselet a fehér, ugyanis köztudottan ez a szín veri vissza a legtöbb fényt. A white party style azt jelenti, hogy tetőtől talpig tiszta fehérbe kell öltözni, azaz a fehéret csak fehérrel lehet kombinálni.

Áttetsző ruhák

A finom anyagok, áttetsző viseletetek jó szolgálatot tesznek a nagy hőséget. Egy hófehér, leheletvékony, lenge anyagból készült ruhában még a legnagyobb hőségben is üdén érezheted magad.

Jó kombinációk

Ha a fehéret a fehérrel kombinálod, akkor ügyelj arra, hogy az anyagok különbözőek legyenek, különben túl egysíkú lesz az összhatás. Természetesen a kiegészítőnek is hófehérnek kell lenniük. Nem törheti meg az összhatást egy színes kendő, táska, vagy napszemüveg sem.

Mini ruhák

A tengerparton nehezen lehetne elképzelni szebb látványt, mint amikor a napsütötte barna bőrödön egy vakítóan fehér ruhában jelensz meg.

Maxi ruhák

Természetesen a mini ruhák mellett ott vannak a maxik és a hosszú overallok is, melyek elegáns és nőies stílust képviselnek.

A strandon is hófehérben

A bikinik és a strandruhák között is találkozhatsz fehér kollekciókkal. A pánt nélküli fazonok az idei szezon legdivatosabb darabjai.


Forró, nyári hangulatban

A romantikus hangulat virágözöne még mindig nem ért véget. A természet élénk szín kavalkádja a ruhákról is visszaköszön. Összegyűjtöttük a szezon legszebb virágos ruháit.

Mini és maxi

A pánt nélküli maxi ruhákról már írtunk, most a szezon egyik legszebb darabját választottuk ki a virágos kollekciók közül. A mini overall szintén nagyon trendi, főleg, ha virágosat választasz. A rózsás kollekciók között gyönyörű bikiniket is találhatsz.

Csíkkal kombinálva

A csík és a virág kombinációja első hallásra kicsit meghökkentően hangzik, de látni fogod, hogy ez a két egymástól teljesen eltérő minta is milyen jól kombinálható együtt.

Pinky girl

A sötét rózsaszín, vagy pink az egyik legélénkebb nyári szín, mely egyben igen nőies is. A fodros bikinik és strandruhák a virágos kiegészítőkkel remek kombinációk.

Foltvirágok

Ezek az elmosódott foltvirágos ruhák olyanok, mintha egy festővásznat vettél volna magadra. A színek egymásba futnak, és nagyon érdekes látványt nyújtanak.

Művészi alkotások

A gazdagon díszített bikinik és ruhák, a színek kavalkádja nagyon művészi hatást kelt. Akár egy festmény! A minták és színek harmonizálásával, nagyon egyedi megoldásokkal találkozhatsz.


next

Irány a strand!

A nyári ruhák között az idei szezonban fazon tekintetében az overallok viszik a pálmát, színvilágban a kék az aranyérmes, minták tekintetében pedig a csíkos és virágmintás vezet.

Overall

Az overallok mini és maxi kivitelben is a szezon sláger ruhadarabjai. Kényelmes és szexi stílust képviselnek. Vannak lazább és testhezállóbb fazonok is. Válassz kedvedre!

A tenger színei

A kék árnyalatainak mindig van egyfajta nyaralós hangulata, hiszen azonnal a tenger jut eszünkbe, ahogy rápillantunk. A csíkos pamut és a virágos vászonruhák az idei szezon legnépszerűbb darabjai.

Maxi ruhák pánt nélkül

A bokáig, vagy földig érő maxi ruhák pánt nélküli verziói hódítanak az idei nyáron. A kékes és lilás árnyalatok nagyon látványos hatást nyújtanak együtt, de az egyszínű, a virágmintás vagy fehér ruhák is jól mutatnak.

Kis vadóc

A fekete színről eddig nem esett szó, pedig a nyári estéken megkapó látványt nyújtanak. A tigrismintás ruhák is a vadabb stílust képviselik. Ha egy kis feltűnésre vágysz, akkor válassz egy kis fekete, vagy tigrismintás miniruhát.

Keresztbe kasul

Ezek a jópofa csíkos ruhák szintén fontos szerepet töltenek be az idei szezon kollekciói között. A nyaralás hangulatát, a szivárvány színeit képviselik, ezért kellemes és vidám benyomást nyújtanak.

Szavanna stílusban (hidegebb időszakokra)

Homokdűnék a ruhákon

A kacskaringós mintázatok, mintha a futóhomokot formáznának a ruhákon, ahogy dűnéket alkotnak a sivatagban. A homokszín fel-felbukkan a minták között, narancsos terrakotta árnyalataival. A szűk és lenge tunika, vagy az egyenes szabású blézer szűk farmerrel már az őszi szezon trendje.

A szürke ellenpólus

A sivatag színeihez, - a barnás, homok, terrakotta, barna és barack árnyalatokhoz-, kiegészítőként megjelent a halvány galambszürke, a meleg tónusok hideg ellenpólusaként.

Kötött ruhák

Az eredeti színeknél maradva továbbra is a barnás és a szürke színek dominálnak a kötött ruhákon is. A kötött ruhákhoz harisnya helyett válassz leggingset.

Mellény változatok

A hűvösebb napokon kellemes átmenetet jelentenek a mellények. Puha és kényelmes viseletek. A hosszabb fazonokat az övek teszik csinosabbá.

Visszaköszön a homokszín

A homok szín jellegzetes a kardigánok körében is. Pelerin fazonokkal és szűkebb kardigánokkal is találkozhatunk. A szűk farmer még mindig divat és lassan a kendők is visszatérnek.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 1
Heti: 8
Havi: 37
Össz.: 30 577

Látogatottság növelés
Oldal: 2011 nyári divat
I Love Fashion - © 2008 - 2024 - ilovefashion.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »