I Love Fashion

A divat világa

A szezon újdonságai - az ősz alap ruhadarabjai

Az őszi szezonban alap ruhadarabnak számít a bőr leggings, a tyúkláb mintás ruhák és könyökvédős blézer. Sokszor jelenik meg a fekete és fehér kettőse, illetve a grafitszürke, ami szintén az új szezon jellegzetessége.

Bőr leggings

Az őszi trend egyik nagy dobása a bőr hatású leggings. Szexi, nőies és vagány. Ráadásul bármilyen stílussal jól harmonizál, akár fehér inggel is viselheted, felveheted egy mini ruha alá, vagy szexi ballonkabáttal.

Tyúkláb minták

Tyúkláb mintákkal találkozhatsz az elegánsabb szövetruhákon épp úgy, mint a pamut tunikákon, vagy kiegészítőkön. Jellegzetes a fekete-fehér párosítás, de az élénkebb színek, mint a piros is többször előfordul.

Fehér és fekete

Az igazi kontrasztot mindig két ellentétes szín adja. Ez a hatás a legjobban a fekete és a fehér összeállításoknál érzékelhető. A tyúkláb mintával itt is találkozhatunk, illetve a népművészeti jellegű minták divatja is visszatér.

Grafit

Az őszi trendek meghatározó színe a grafit, melynek világosabb és sötétebb árnyalataival is találkozhatunk. Általában feketével párosítva láthatjuk, de a szürke különböző változatai együtt is jól mutatnak.

Könyökvédő

Egy igazán vagány, kissé talán fiús, de eredeti ruhadarab került be az őszi rendek közé, a könyökvédős blézer. A kockás anyagok, és a barnás árnyalatok is fokozzák az elvont, költői hatást.

Őszi kiskabát körkép

Az őszi trend kiskabátjai a megszokotthoz képest kissé élénkebb, forma bontó színekben pompáznak, a stílus pedig inkább a lezser és vagány irányvonalat követi.

Élénk színek

Egy padlizsánba hajló lila, egy tűzpiros és egy olíva zöld nem éppen megszokott színnek számítanak, de idén ezzel nem kell törődni. Idén formabontó a szín trend, ezt már megszokhattuk.

next

Lezser kisdzsekik

A kis lezser dzsekiket lazább stílusokhoz tervezték, a hétköznapi városi szerelésekhez jól passzolnak. Egy farmer és egy kockás ing a vadnyugati hangulatot idézi, amihez remekül megy egy kis rövid, lezser dzseki.

next

Farmer és kord

A kordról már szó esett, hiszen ez az idei szezon egyik újdonsága, amelyből természetesen kiskabátok is készültek. Az őszi kollekcióban ugyanez a fazon farmerben is megtalálható.

next

Blézer és kardigán

Ha még továbbra is kitart az indiánnyár, akkor bátran viselhetsz kabát helyett egy csinos hosszú kardigánt, vagy egy karcsúsított szövet blézert.

Az ősz színei

A közeledő borongós őszi napokhoz képest kontrasztként meglepően élénk színekkel találkozhatunk az őszi trend színpalettáján, és furcsa, szokatlan színpárosításokat is láthatunk.

Piros pinkkel

A piros és a pink együtt nem igazán megszokott, harmonikus színkombináció, de most mégis egyre több ruhán találkozhatunk ezzel a nem hétköznapi párosítással. Kiegészítő színként pedig a fekete vagy a lila fordul elő legtöbbször.

Türkiz, azúr és olíva

A türkiz és az azúrkék még a nyár hangulatát őrzik, de egy kicsit mélyebb árnyalatban köszönnek vissza az őszi szezonban. Az olíva zöld új színnek számít, egyre gyakrabban találkozhatunk vele az üzletekben.

Pink szürkével és feketével

Az élénk pink tipikusan nyári szín, de idén meglepő módon az őszt is ez a szín uralja. A pink hatása jól érvényesül szürkével és feketével is. A színátmenetek és a foltos minták lesznek az uralkodó stílusjegyek.

Barna, szürke és vörös

A vörös, szürke és barna már jellegzetesebb őszi színek, feketével kombinálva harmonikus az összhatás. A fekete pamut leggings bármelyik ruhához remekül passzol.

A klasszikus bézs és fekete

A bézs és a fekete klasszikusnak mondható őszi színek, együtt pedig kimondottan elegáns és nőies hatást nyújtanak. A megkötős blúzok élére vasalt nadrággal vagy pamut leggingssel kombinálhatók.

Ugorjunk a 70-es évekbe

Az idei ősz ismét a retro jegyében indul. Újra a múltba kanyarodnak vissza a divattervezők, - most épp a 70-es évekbe,- hogy egy megújult trendet hozzanak létre.

Tipikus 70-es évek

Tipikus 70-es évek stílus a magasított derék fazon. A farmerhez és a térd alá érő farmer szoknyához ebben az időben még blúzt hordtak, így ez is visszatért a divatba.

Alapszín a türkiz

Az új szezon egyik vezető színe a türkiz lesz. A mintás és egyszínű ruhák is jellemzőek lesznek a következő szezonban. Érdekes színkombinációnak számít a türkiz és a barna együttes megjelenése.

Barna és fekete

A barna és a fekete klasszikus színösszeállításnak számít, kicsit talán konzervatívnak is tűnhet. A magasított derekú nadrág itt is visszaköszön, illetve a kis ballonkabát is előkerül ugyanebben a színösszeállításban.

Hangsúly a derékon!

A nőies fazonok is jellemzőek voltak erre az időszakra. A ruhák általában derékban szűkítettek, vagy övvel díszítettek. A ballonkabátok között is a derékban megkötős fazonok viszik a prímet.

Kedvelt szín a mustár

Szintén egy nem hétköznapi szín férkőzött be a ruha kollekciók közé, mégpedig a mustár szín. Elsősorban barnával és feketével mutat jól, de bátran kísérletezz, ha megtetszett ez a szín.

Térdzokni, pöttyös blúz és szőrme kabát

A 70-es évek jellegzetes stílusa a térdzokni, rövidszoknyával, a szűk farmer és a pöttyös blúz, illetve a szőrmekabát. A barnás árnyalatok a leggyakoribbak.

Kockás, steppelt és kord

Steppelt dzseki, kockás ruhák, illetve kordbársony az idei ősz kulcsszavai. A sportos elegancia és a vagány, csajos stílusok kerülnek előtérbe.

Steppelt dzseki

Az őszi kiskabátok között idén a steppelt dzsekik a legnépszerűbbek. Élénk piros színben is jól mutat, mondjuk egy kockás sorttal, tornacipővel és egy piros kockás szőrme usankával kombinálva.

Kis kockás

A kockás őrületnek is eljött az ideje. Egy skót kockás kis szoknya, vagy sort steppelt kiegészítőkkel kombinálva nagyon ütős. A dzseki és a csizma stílusa tökéletesen harmonizál egymással, szoknya helyett farmerrel is hordhatod.

Steppelt és szőrme

Még mindig a steppelt dzsekiknél maradva, újabb összeállítást láthatunk, amikor ez a stílus a szőrme kiegészítőkkel van kombinálva. Egy szőrme betétes cipő és egy szőrme kistáska adja a kollekció pikantériáját.

Újra hódít a kordbársony

A kordbársony újra visszatért, és minden területen hódít. A steppelt kiskabáttal jó párost alkot egy kordbársony szoknya, és egy színben passzoló csizma. Ja, és ne feledkezz meg a kiegészítőkről se! Egy különleges kendő vagy sál mindig feldobja az öltözetet.

Kockás és steppelt variáció

Egy újabb variáció ugyanebben a stílusban. A steppelt kiskabáthoz most a fölső lett kockás egy rövid ujjú ing formájában. A steppelt csizma újra visszaköszön, és harmonizálja a stílust. Ha farmer kistáskát választasz, akkor a kordbársony nadrág helyett válassz farmert.

Modern törzsi stílus

Extrém és misztikus az őszi új trend, amely a törzsi kultúra stíluselemeit ötvözi a modern kor öltözködési kultúrájával. A természeti népek jellegzetes népi motívumai uralják a kollekciókat.

A föld színei

A természeti népeknél gyakori a föld színek alkalmazása az öltözködésben. A bőr és a kötött holmik keveredése, a törzsi díszítések a kiegészítőkön és a hatalmas kendők, eredeti megjelenést biztosítanak.

Indiánlány

A következő kollekciót valószínűleg egy indiánlány viseletéről mintázták. A hatalmas, földig érő poncsó, a szőrme mellény alap darabok, a bőrnyaklánc, a kövekkel kirakott vagy tollas nyakékek szintén jellegzetes kiegészítői az indián stílusnak.

Népies motívumok

A népies jellegű virágminták is ehhez a stílushoz passzolnak. A mustár és a bordó színek keveredése különös színhatása, a bézs kötött kardigánnal harmonikus egységet alkot. A cipők között jellegzetes a hasított bőr.

Hangsúly a kiegészítőkön

Egy viszonylag egyszerűbb öltözetet is feldob, ha érdekes kiegészítőket választasz hozzá. A törzsi modern stílushoz a mintás szövet, vagy szőrmével díszített táskák, a gyöngyös karkötők, a színes kendők, sálak, és a különféle törzsi ékszerek passzolnak.

Az usanka is divatba jön

Az északi népek kedvelt fejfedője az usanka újra betör az európai divatba. A föld színek és a bordó itt is dominál, a mintás kendő és az usanka adja meg az öltözet ízét.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 4
Heti: 5
Havi: 42
Össz.: 30 582

Látogatottság növelés
Oldal: 2011 őszi divat
I Love Fashion - © 2008 - 2024 - ilovefashion.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »